Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vijandige sfeer juist een voordeel voor Berghuis: 'Hij moet De Kuip stil spelen'

Laatste update:

Berghuis kon in de duels tegen NEC (1-1) en FC Den Bosch (0-2 winst) niet in actie komen vanwege griep. Tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente (0-0) was de middenvelder wel aanwezig, maar kwam hij niet binnen de lijnen. Kieft denkt dat Berghuis in De Kuip aan de aftrap zal staan. "Trainer Alfred Schreuder zal hem na zijn afwezigheid vanwege griep zeker opstellen, op het middenveld of in de aanval, want hij blijft een van de beste spelers in Nederland. Reken maar dat hij wat wil laten zien in een ongetwijfeld vijandig gezinde Kuip", laat de analist optekenen in zijn column in De Telegraaf.

Volgens Kieft is het vervolgens aan Berghuis om het verloop van de middag in Rotterdam-Zuid te bepalen. "Ik ben benieuwd hoe Berghuis met die druk omgaat. Voor een voetballer is het ook leuk als een heel stadion tegen je is. Een geweldige uitdaging, een stimulans om in zo'n geval het stadion stil te spelen. Iets mooiers is er niet." Sinds de pikante transfer van Berghuis naar Ajax heeft de linkspoot te maken met ernstige bedreigingen aan zijn adres.

Of Berghuis erin gaat slagen om de situatie van zich af te zetten is nu de grote vraag, zo concludeert Kieft. "Hij zal alle rumoer rond zijn persoon meenemen naar De Klassieker. Daar sluit je je niet zomaar voor af als hoofdrolspeler. Maar bedenk: ze waren in Rotterdam zo ziek van je transfer naar Ajax omdat je zo goed was en het Legioen veel moois hebt laten zien. Zou hij een doorsnee reservespeler zijn geweest, dan had er geen haan gekraaid naar zijn terugkeer in De Kuip."

-

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties