Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vijf 'children of the revolution', een kleurrijke afspiegeling van Nederland'

Laatste update:

"Oranje danst door Depay", kopt De Telegraaf vrijdagmorgen. De aanvaller wordt een 'rasartiest' genoemd, die samen met Jasper Cillessen, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum de 'ruggengraat' van Oranje vormt. "Eigenlijk was Marten de Roon de enige dissonant. De keuze van Koeman om de speler van Atalanta Bergamo in de tweede helft te vervangen door Davy Pröpper was gezien de tussenstand logisch." Ook in het Algemeen Dagblad wordt Depay tot 'man van de avond' gekroond. Zijn 'energie, speelsheid, spelplezier en voortdurende beweging' zegt alles over de staat van het huidige Oranje, meent de krant.

Meer: Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld

Een drie en een negen voor Oranje bij start van EK-kwalificatiereeks

Voetbalzone gaf Memphis Depay een negen voor zijn optreden tegen Wit-Rusland. Lees artikel

"Je hoefde de afgelopen dagen alleen maar even op de officiële wedstrijdposter van de KNVB te kijken om te zien hoe het Nederlands elftal is gegroeid in dik een jaar tijd. Bij zijn aanstelling stond Ronald Koeman nog prominent op het affiche, eenzaam: meer blikvangers waren er welbeschouwd niet", luidt het. "Inmiddels prijken Depay en Georginio Wijnaldum naast de stoere captain Virgil van Dijk. Schuin daarachter: Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Vijf roergangers van een nieuwe generatie internationals, the children of the revolution, een kleurrijke afspiegeling van het moderne Nederland."

Ook De Volkskrant staat even stil bij de culturele achtergrond van de sterren van de ploeg van Koeman. "Oranje, een bonte coalitie van kleur, glorieerde bij vlagen als de minisamenleving van 's lands beste voetballers, met spel wisselend tussen rechter- en linkervleugel, soms handig laverend door het centrum. Met vier doelpunten van migrantenzonen bovendien, om een link te leggen met de ruk naar rechts bij de verkiezingen", geeft men aan. "De Leeuw van Oranje toonde zich in Rotterdam van zijn aanlokkelijke kant en hoefde maar een paar keer zachtjes te brullen om Wit-Rusland te verjagen."

"Op diens 56ste verjaardag kon Oranje voldoen aan de grootste wens van bondscoach Koeman: de eerste punten pakken bij de start van de EK-kwalificatie", vult Trouw aan, om eraan toe te voegen dat het niet zo vloeiend ging als wellicht gehoopt. De 'overgave' waarmee Frenkie de Jong en Marten de Roon zich bereid toonden om te verdedigen in balverlies, was dan ook belangrijk. "De Jong kon uiteraard tegen de matige opponent zijn leuke passes geven, maar op een bepaalde manier sprong dit meer in het oog: zoals hij zich na een zwakke trap van doelman Cillessen nog voor Igor Stasevich wierp."

-
Denk je dat Oranje zondagavond ook van Duitsland gaat winnen?

Meer nieuws

Pol van Boekel krijgt als VAR Europese finale toegewezen van de UEFA
0
Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt
4
De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'
45
Premier League-clubs willen Bergwijn; Romano weet hoeveel geld Ajax wil hebben
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties