Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vijf clubs uit de Premier League hebben hem hoog op hun lijstje staan'

Laatste update:

"We hebben de zaakwaarnemer van Van Dijk meteen laten weten dat het verder ook geen zin heeft", verzekert de directeur van FC Groningen in gesprek met het weekblad Voetbal International. "We laten Virgil niet gaan, of er moet echt iets geks gebeuren. Een waanzinnig bod waarbij het bedrijfseconomisch voltrekt onverantwoord is daar nee op te zeggen. Maar dat verwacht ik niet. Bovendien staan wij sportief niet zo sterk dat we een bepalende speler als Virgil kunnen laten gaan."

Chin denkt dat FC Groningen uiteindelijk bij een flink bod zal buigen. "Ik denk dat 2,5 tot 3 miljoen pond een reëel bedrag is. Er zijn vijf Premier League-clubs die Van Dijk hoog op hun lijstje hebben staan. Het is de vraag wat er deze week bij die clubs gaat gebeuren. Gaan daar verdedigers weg? Wat zijn hun andere opties? Voor Virgil is het vooral belangrijk dat hij speelt. Maar dat kan natuurlijk ook in Groningen, daar leert hij ook nog. Zijn ontwikkeling is belangrijker dan de eerste de beste trein die voorbij komt. We gaan het rustig bekijken."

Maakt Virgil van Dijk het seizoen af bij FC Groningen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties