Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vijfjarig contract en startsalaris van 1,5 miljoen liggen klaar voor Kluivert'

Laatste update:

Technisch directeur Monchi heeft volgens Corriere dello Sport de volledige aandacht van zaakwaarnemer Mino Raiola. De twee hebben al geregeld met elkaar gesproken over een transfer en een persoonlijk akkoord is nagenoeg rond. Enige serieuze obstakel voor een transfer van Kluivert naar de topclub uit de Serie A is de bereidwilligheid van Ajax om mee te werken.

Volgens de Italiaanse krant wordt Kluivert door Roma beschouwd als een van de toekomstige sterren van het voetbal, waardoor de Romeinen ook flink willen betalen voor de jongeling. Naar verluidt moet de transfer ongeveer twintig miljoen euro kosten. In Rome ligt een vijfjarig contract klaar voor Kluivert, met een startsalaris van anderhalf miljoen euro per seizoen.

Verwacht jij dat Justin Kluivert deze zomer gaat verkassen?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
0
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
16
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
48
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
29
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties