Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vijftien goals per seizoen heeft Feyenoord met mij al in huis'

Laatste update:

"Ik vind het voor Feyenoord niet nodig om een extra spits te halen", maakt Fernandez duidelijk in gesprek met NUsport. "Als jij stelt dat de club nog iemand zoekt die er minstens vijftien doelpunten per seizoen in schiet, zeg ik je eerlijk: die hebben ze met mij al in huis", aldus de aanvaller, die in het seizoen 2007/08 als profvoetballer debuteerde in het shirt van ADO Den Haag en vervolgens drie jaar uitkwam voor Excelsior.

Op zijn eerste seizoen bij Feyenoord kijkt Fernandez tevreden terug. "Mijn rendement was toen gewoon goed. Ik schoot er zeven in, terwijl ik maar veertien keer in de basis heb gestaan en dan ook nog geregeld als linksbuiten. In de wedstrijden die ik hier in de spits heb gespeeld, heb ik bewezen dat ik heel goed op die positie kan functioneren. Oók in de uitwedstrijden tegen Ajax en PSV. Ik heb in die topduels mijn waarde voor het team gehad."

Denk je dat Guyon Fernandez de eerste spits van Feyenoord wordt?

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
1
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
2
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
7
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
3

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties