Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Viktor Fischer duikt met gedaanteverwisseling op bij nieuwe club in Zweden

Laatste update:

Op de beelden lijkt Fischer, die veelvuldig wordt vergeleken met Kurt Cobain, in de verste verte niet op de speler die ze vermoedelijk in Amsterdam nog op hun netvlies hebben staan. "Fischer lijkt tegenwoordig meer op iemand die je vlakbij Amsterdam Centraal om een euro vraagt dan op een profvoetballer. Zonde dat hij zo is afgegleden", luidt een van de reacties. Een ander vindt het juist mooi. "Iemand is niet per definitie afgegleden omdat zijn kapsel niet jouw stijl is." Weer iemand anders kan het ook wel waarderen. "Ik vind het juist wel top. Een lekker alternatief type die je op een goed technofeestje kan tegenkomen of een uit de hand gelopen after."

Zelf is de buitenspeler vooral blij met zijn nieuwe club. "Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van een club die de afgelopen weken echt heeft laten zien dat ze willen dat ik deel uitmaak van hun elftal", aldus de aanvaller op de clubsite. "Het geeft me veel vertrouwen om het veld te mogen betreden in zo'n prachtig stadion met deze fans." Manuel Lindberg, sportief directeur van AIK, stelt dat 'een speler van het niveau Fischer doorgaans niet in de Allsvenskan speelt'. "Als hij zijn oude vorm weet te herpakken, zou hij het uitroepteken in de Zweedse competitie kunnen worden."

Fischer doorliep de jeugdopleidingen van Lyseng IF, Aarhus en Midtjylland, alvorens hij in 2011 bij Ajax terechtkwam. In de voorbereiding op het seizoen 2012/13 maakte hij indruk op toenmalig trainer Frank de Boer, waarna hij hem bij de selectie hield. In totaal zou hij in Amsterdamse dienst tot 111 wedstrijden komen, waarin hij 33 keer wist te scoren en 18 assists noteerde. Hij werd twee keer landskampioen en veroverde de Johan Cruijff Schaal. Via Middlesbrough, FSV Mainz 05 en Kopenhagen kwam hij in 2021 bij Antwerp terecht, waar hij dus niet meer verzekerd was van een basisplaats.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties