Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vilhena bezig aan achtste Feyenoord-seizoen: 'Dat is zeker heel lang'

Laatste update:

"Dat is zeker heel lang. Ik ben happy bij de club en blij dat ik nog steeds wedstrijden voor Feyenoord mag spelen", aldus de twaalfvoudig international op weg naar het duel met FC Utrecht van aanstaande zondag. " In een interview met Voetbal International gaf Vilhena deze week aan dat hij al in een andere competitie had kunnen spelen en hij misschien te kritisch is als het gaat over de keuze voor een nieuwe werkgever. "Het gevoel moet gewoon goed zijn. Mijn gevoel bij Feyenoord is nog steeds goed en daar ben ik blij mee."

Vilhena werd opgeleid door Feyenoord en is nog altijd dankbaar dat hij in Rotterdam kon doorbreken en daar nog steeds voetbalt. "De club is gewoon fantastisch en als je elke zondag hier in De Kuip mag spelen dan mag je heel trots zijn", aldus de middenvelder, die denkt dat hij ook in zijn achtste seizoen nog genoeg kan leren en vooruitgang kan boeken. "Als je gewoon in jezelf investeert en de mensen bij de club helpen je daarbij, dan denk ik dat je elke dag een stap hoger kan."

Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van zondag nog aan blij te zijn met de aanwezigheid van Vilhena. "Hij kan aanvallend en verdedigend spelen", zei hij. "Hij kan zijn momenten pakken waarop hij voor de goal verschijnt. Ik denk dat vorig seizoen een uitstekend jaar is geweest waarin hij dat heeft laten zien. Hij brengt gif in het elftal en wat dat betreft is hij vrij compleet. Ik denk daarom ook dat hij terecht international is."

Eredivisie
Feyenoord
1 - 0
FC Utrecht
Tonny Vilhena is klaar voor de stap naar het buitenland

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties