Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vilhena dankbaar: 'Ik vind het een erg mooi gebaar van Feyenoord'

Laatste update:

In gesprek met de NOS zegt Vilhena donderdag dat er voor hem eigenlijk niet veel veranderde, nadat hij besloten had de ultieme aanbieding van Feyenoord af te wijzen. "Ik was heel dicht bij een overstap, maar mijn moeder zou het echt niet fijn vinden als ik weg zou gaan. Ik houd heel veel van mijn moeder en wilde graag nog even blijven", aldus Vilhena, wiens moeder erg ziek is.

Feyenoord houdt hem nu dus toch aan boord en gaf hem zelfs het belangrijke rugnummer 10 voor het seizoen 2016/17. Daar is Vilhena heel blij mee. "Ik vind het een erg mooi gebaar van Feyenoord dat ze me dit shirt gunnen. Sowieso ben ik blij met de steun die de club me heeft gegeven. Ik ben trots op hoe de mensen van de club over me spraken."

Het is goed dat Feyenoord en Tonny Vilhena twee jaar langer met elkaar doorgaan

Meer nieuws

Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
4
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
12
Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
18
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties