Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vilhena ligt op ramkoers en wil Espanyol zo snel mogelijk verlaten

Laatste update:

Volgens het Algemeen Dagblad zijn Espanyol en Krasnodar in een financieel conflict terecht gekomen, wat maakt dat Vilhena nog wacht op een deel van zijn salaris. De middenvelder zou om die reden geen zin hebben in een langer verblijf bij de tweede club van Barcelona. Ingewijden melden aan het dagblad dat de 15-voudig international voor een 'zacht prijsje' mag vertrekken. Vilhena heeft bij Espanyol nog een contract tot medio 2026.

De nummer veertien van het afgelopen LaLiga-seizoen besloot de optie in het contract van Vilhena te lichten en hem na een huurperiode definitief over te nemen van Krasnodar. Naar verluidt bedroeg de betaalde afkoopsom zo'n tweeënhalf miljoen euro. Afgelopen jaargang kwam de linkspoot in een half jaar al tot zeventien wedstrijden en één doelpunt op het hoogste niveau in Spanje. Gezien het vierjarige contract zou Espanyol de hoofdprijs kunnen vragen, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren.

In Rusland kwam Vilhena in totaal tot 79 officiële duels, waarin hij negen keer scoorde en vijf maal een doelpunt van een ploeggenoot voorbereidde. Bij Espanyol leek hij de kans te grijpen om zijn loopbaan weer vlot te trekken en in beeld te komen bij Oranje, maar zo ver komt het dus niet. Vilhena wilde in januari nog een move maken die hem meer speeltijd zou opleveren. Destijds werd hij onder meer gelinkt aan een terugkeer bij Feyenoord. Het is niet bekend of er clubs zijn die interesse hebben in Vilhena.

Moet Feyenoord een poging wagen om Tonny Vilhena terug te halen?

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
0
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties