Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vilhena lijkt transfer te kunnen vergeten: Koeman haalt Djuricic

Laatste update:

De 23-jarige Djuricic meldde zich in 2010 bij sc Heerenveen. In Friesland maakte hij veel indruk en hij werd gezien als een van de beste spelers van de Eredivisie. Met zijn goede spel verdiende hij in 2013 een transfer naar Benfica, dat circa zes miljoen euro betaalde. Hij tekende een contract tot medio 2018.

Een vaste basisplek kon Djuricic niet veroveren en hij werd verhuurd aan FSV Mainz 05. De Duitse club had een optie om de middenvelder definitief over te nemen (voor 12,5 miljoen euro), maar Djuricic had ook in Duitsland geen basisplaats. Daarop hapte Koeman toe.

Filip Djuricic is een uitstekende speler voor Southampton

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
7
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties