Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vilhena: 'Met deze club wil ik de komende jaren prijzen winnen'

Laatste update:

Vilhena brak vorig seizoen door in het eerste van Feyenoord en heeft zijn ontwikkeling deze jaargang doorgezet, op een kleine dip na. Bij Jong Oranje wist hij zijn stempel het voorbije jaar ook al te drukken, met negen wedstrijden en vier doelpunten. Uiteindelijk hoopt Vilhena ook stappen te kunnen zetten in Oranje, zegt hij zaterdag tegen de ochtendkrant. "Oranje en het WK is een droom voor mij."

"Maar ik moet bij Feyenoord eerst het seizoen op een sterke manier afsluiten", zegt Vilhena, die dat vooropstelt. Hij wil dat Feyenoord beslag legt op plaats twee en daarmee de voorronde van de Champions League ingaat. Wat er daarna op zijn pad komt, ziet hij wel. "Het draait nu lekker. Ik ben voorlopig ook niet van plan om te vertrekken bij Feyenoord. Met deze club wil ik de komende jaren prijzen winnen."

Tonny Vilhena wint de komende seizoenen een prijs met Feyenoord

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties