Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vilhena verstoort de balans en gunt zijn club na twaalf jaar geen stuiver'

Laatste update:

Dat komt de getalenteerde linkspoot op kritiek van De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen te staan. "Wie de laatste weken over Feyenoord praat, spreekt in welhaast lyrische bewoordingen over Tonny Vilhena", merkt hij op in het dagblad. Volgens Driessen spreken de cijfers daarentegen helemaal niet in het voordeel van de middenvelder; van de zeven keer dat hij negentig minuten speelde, verloor Feyenoord vijf duels en werd twee keer gelijkgespeeld.

Bovendien levert Vilhena de Rotterdammers vermoedelijk niets op. "Hij weigert iedere aanbieding van de clubleiding, wil Feyenoord pas aan het eind van het seizoen verlaten en gunt zijn club na twaalf jaar opleiding geen stuiver. En dan weet hij ook nog geen wedstrijd voor Feyenoord te winnen. Zijn meespelen verstoort blijkbaar de balans, die daarvoor met Vejinovic-El Ahmadi-Gustafson winnend bleek te zijn", constateert Driessen.

-
Ben je het met Valentijn Driessen eens?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
23
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties