Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vilhena wees Italiaanse topclub af: 'Er was niet echt een plan'

Laatste update:

Internazionale was een van de clubs met belangstelling voor Vilhena, maar een overstap naar de Italiaanse topclub zag de international niet echt zitten. "Sportief gezien zag dat er minder goed uit", zegt Vilhena in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Bij Inter moest ik vechten voor mijn plek en maar zien hoeveel wedstrijden ik zou spelen. Er was niet echt een plan. Op mijn leeftijd moet je veel spelen en moet er een plan met je zijn. Als dat er niet is, heb je er niets aan."

Vilhena werd ook in verband gebracht met Espanyol en Olympiacos, maar tekende bij tot de zomer van 2018. Als hij volgend jaar een transfer wil maken, dan lijkt daar de ruimte en gelegenheid voor. De vraag is wel wat Vilhena's aanblijven voor gevolgen heeft voor Renato Tapia: die kwam in januari van dit jaar over van FC Twente om de plek van Vilhena over te nemen.

Meer nieuws

'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
0
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
11
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
70
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
32
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties