Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Villarreal wil cashen met De Guzman en vraagt miljoenen

Laatste update:

Het contract van De Guzman met Villarreal loopt nog twee jaar door. Swansea City wil graag een nieuwe huurovereenkomst, de derde op rij, aangaan, maar dat ziet de Oost-Spaanse club niet zitten. Met de inkomsten uit de verkoop van de 26-jarige De Guzman wil men de selectie van Marcelino, die niet zit te wachten op de middenvelder, versterken. Zo werd Cristian Zapata eerder een seizoen aan AC Milan verhuurd en daarna voor vijf miljoen euro aan de Noord-Italiaanse club verkocht.

"Ik wil graag blijven, ik ben tevreden hier", vertelde De Guzman desgevraagd. "Ik heb een goed gesprek met manager Garry Monk gehad. Hij weet wat mijn standpunt is. Mijn contract bij Villarreal loopt nog twee jaar door. Het is weer tijd voor onderhandelingen. Hopelijk wordt daar snel mee begonnen. Het is niet aan mij of het huren of kopen wordt. Er zijn veel mensen bij betrokken.Hopelijk kunnen we snel om de tafel zitten en dan zien we wel wat er gebeurt."

Speelt Jonathan de Guzman komend seizoen voor Swansea City?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
50
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties