Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Villarreal wil Rulli terughalen: doelman van Ajax komt met duidelijke reactie

Laatste update:

Al weken hangt het gerucht afkomstig van El Periódico Mediterráneo boven de markt dat Rulli terug zou willen naar Villarreal. De latino zou niet goed kunnen aarden in Nederland en terug willen naar Spanje, waar zijn moedertaal gesproken wordt. "Die interesse van Villarreal is er", zo bevestigt Mislintat tegenover Mike Verweij van De Telegraaf. "Maar Rulli heeft bij Mislintat helemaal niet aangegeven dat hij heimwee heeft of terug wil naar Spanje", zo voegt Verweij toe in de podcast Kick-off.

Het lijkt er dan ook op dat Rulli, de duurste aangekochte Eredivisie-keeper aller tijden, in de Johan Cruijff ArenA zal blijven. Steijn bevestigt in gesprek met De Telegraaf dat Rulli zijn eerste keus is. "Ik heb een heel goed gesprek met Gerónimo gehad", aldus de hoofdtrainer van Ajax. "Daar is uitgekomen dat hij het naar zijn zin heeft, maar ook wel hoopt dat er snel versterkingen komen. Hij heeft op geen enkele manier aangegeven weg te willen."

Remko Pasveer is door twee breuken in zijn linkerhand minimaal twee maanden uitgeschakeld, waardoor Rulli voorlopig alleen met Jay Gorter concurreert. "Jay Gorter vind ik echt ook een fantastische keeper", voegt Steijn toe. "Ik werk nu vier weken met hem. Zoveel kwaliteit heb ik nog niet vaak gezien bij een jonge doelman. We moeten kijken hoe hij zich het beste kan ontwikkelen."

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
128
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
12
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
21
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
10
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
30
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
29

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties