Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Villas-Boas heeft na ontslag wellicht snel weer werk in Spanje

Laatste update:

Achter het geweld van Barcelona en Real Madrid finishte de club uit de sinaasappelstad steeds als derde; vorig seizoen was er een terugval en eindigde men op plaats vijf. Zo'n klassering wordt deze jaargang echter al lastig, want Valencia staat tien en acht punten los van plaats vier en vijf. De top drie heeft bijna allemaal dubbel zoveel punten gehaald. Djukic moet nu plaatsmaken van de clubleiding.

Sinds de start van het millennium was Djukic alweer de tiende hoofdtrainer, interim-coaches niet meegerekend. Héctor Cúper, Rafael Benítez, Quique Sánchez Flores en Unai Emery hielden het er allemaal redelijk lang uit: allemaal zaten zij minstens honderd wedstrijden op de bank. Sinds het moment dat Emery vertrok, anderhalf jaar geleden, stonden Mauricio Pellegrino en Ernesto Valverde ook al voor de groep.

De naam van André Villas-Boas, die maandag op straat werd gezet bij Tottenham Hotspur, zingt al rond in Spanje als nieuwe trainer van Valencia. Hij werkte succesvol bij FC Porto en was minder gelukkig bij Chelsea en Tottenham, maar krijgt mogelijk snel weer een nieuwe kans om zich te bewijzen. Tot het moment dat er een definitieve opvolger is gevonden, neemt jeugdtrainer Nico Estévez de honneurs waar in Mestalla.

Zou André Villas-Boas een goede trainer zijn voor Valencia?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
6
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
18
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
37
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties