Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Villas-Boas: 'Op dat moment raakte ik uit de gratie bij Mourinho'

Laatste update:

Villas-Boas bewaart zowel goede als minder goede herinneringen aan zijn vroegere leermeester, vertelt hij aan de Daily Mirror. "In mijn beginjaren was het werken met José de toptijd in mijn leven. Ik werd in staat gesteld het nodige van hem te leren, dat brengt je echt op een ander niveau. Je wordt op slag verliefd op hem en hij wordt je idool. Ik wilde zijn zoals hij, alles weten wat hij wist", herinnert Villas-Boas zich nog.

Als assistent van Internazionale kreeg Villas-Boas een aanbieding om coach te worden bij SC Braga en hij besloot met die club te gaan praten. Dat leidde tot chagrijn bij Mourinho en toen Villas-Boas uiteindelijk níet werd gekozen voor die baan in Portugal, merkte hij dat de band tussen hem en Mourinho in Milaan anders was geworden. Uiteindelijk verliet Villas-Boas de Italianen aan het begin van het seizoen 2009/10 voor Académica.

Terugblikkend op zijn samenwerking met Mourinho denkt Villas-Boas dat het gesprek bij SC Braga wel dé reden moet zijn geweest voor de verstoorde relatie. "Op dat moment raakte ik bij hem uit de gratie, dan veranderen de dingen en realiseer je je dat je verblind bent geweest door iemand. Mourinho heeft die fascinerende eigenschap dat hij het allerbeste in je naar boven haalt, dat heeft goede en slechte gevolgen voor mensen. Mijn gevolg was dat ik mijn eigen pad koos naar aanleiding van ons meningsverschil."

Snap je dat José Mourinho het vervelend vond dat André Villas-Boas elders op gesprek ging?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
1
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
13
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties