Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vincent Janssen heeft de Belgische harten nu al voor zich gewonnen

Laatste update:

Eerder maakte Janssen al een goal in het vriendschappelijke treffen met het KV Mechelen van trainer Danny Buijs en met zijn eerste schot van de wedstrijd tegen Kiev was het ook alweer raak. Het Nieuwsblad denkt dat de Oranje-international los is en repte van een 'prima optreden' van de aanvaller. 'De Nederlandse spits trof bij zijn debuut op de Bosuil raak en is klaar voor de start van het seizoen', zo valt er te lezen. 'Dat is maar goed ook, want in de Conference League moet het er al boenk op zijn.'

Ook in Het Laatste Nieuws zijn lovende woorden te lezen over Janssen. De spits, die tegen Kiev de openingstreffer maakte door zijn directe bewaker uit te spelen en met links de verre hoek te vinden, zal volgens de Belgische krant indruk gaan maken dit seizoen. Trainer Mark van Bommel zou zomaar eens veel plezier aan de Nederlander kunnen gaan beleven, voorspellen zij. 'Minder dan zeven minuten had Janssen nodig om zijn eerste goal op de Bosuil mee te pikken. Dat belooft wat...'

Komende donderdag speelt Antwerp de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Dan speelt het in de tweede voorronde van de Conference League tegen het Kosovaarse FC Drita, dat vorig jaar nog tegen Feyenoord uitkwam en het de Rotterdammers zeer lastig maakte.

Meer nieuws

ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
3
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
22
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
44
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
159

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties