Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vincent Janssen komt niet tot scoren maar krijgt wel staande ovatie

Laatste update:

Bijzonderheden
De thuisploeg was vanaf het begin de bovenliggende partij en creëerde bovendien de nodige kansen. Zo kwam Ritchie De Laet tweemaal dichtbij, maar zijn schoten troffen geen doel. Ook Arbnor Muja en Stengs probeerden het tevergeefs. In de tweede helft bleef de ploeg van Van Bommel de betere partij en dat leidde in minuut zeventig tot de voorsprong. Muja had een fraai, geplaatst schot in huis dat onhoudbaar bleek: 1-0. Janssen werd enkele minuten voor tijd naar de kant gehaald en kreeg een staande ovatie van de supporters. De spits scoorde niet, maar bleek opnieuw een bijzonder belangrijke pion te zijn voor the Great Old. Met name als aanspeelpunt vertolkte hij een belangrijke rol voor Antwerp. Kortrijk bleek in de slotfase niet bij machte om de gelijkmaker te forceren.

Royal Antwerp - KV Kortrijk 1-0
70' Arbnor Muja (assist: Arthur Vermeeren)

First Division A
Royal Antwerp FC
1 - 0
KV Kortrijk

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
7
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
11
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties