Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vinícius Júnior: 'Iedereen droomt ervan, ik denk dat hij naar Real Madrid komt'

Laatste update:

"Ik weet natuurlijk ook wel dat alle supporters van Real Madrid dromen van Mbappé", beaamt Vinícius zondag in gesprek met Téléfoot. "Dat geldt niet alleen voor supporters van Real Madrid, maar ook voor fans van elke andere club. Iedereen hier zou hem graag in LaLiga zien en ik denk dat hij hierheen zal komen. Ik twijfel er niet aan dat we samen veel prijzen zouden winnen." De Braziliaan zegt Mbappé persoonlijk niet goed te kennen. "Maar we wisselen wel berichten uit via Instagram. Hij is iemand tegen wie ik echt opkijk. Hij heeft al veel prijzen gewonnen in zijn carrière en het zou fantastisch zijn als hij naar Madrid zou komen."

Real Madrid wordt al jarenlang met Mbappé in verband gebracht. Trainer Zinédine Zidane staat bekend als een bewonderaar van zijn jonge landgenoot, maar zover bekend is Real Madrid niet van plan om zich deze zomer bij Paris Saint-Germain te melden voor Mbappé. De Koninklijke gaf al ruim driehonderd miljoen euro uit om Eden Hazard, Luka Jovic, Éder Militão, Ferland Mendy en Rodrygo binnen te halen voor komend seizoen. Spaanse media houden er rekening mee dat voorzitter Florentino Pérez de mogelijke komst van Mbappé in de zomer van 2020 opnieuw gaat beoordelen.

Denk je dat Kylian Mbappé binnen drie jaar voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
0
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties