Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vinícius Júnior voorkomt eerste verlies van Real Madrid sinds januari

Laatste update:

Real Madrid ging in de eerste helft van minder naar meer, al viel de openingstreffer al vroeg in de wedstrijd. Na vijf minuten spelen werd Karim Benzema aan de linkerkant diep gestuurd door David Alaba. De Fransman behield het overzicht en zag hoe Gareth Bale de bal binnenschoof. Levante zette goed druk in de eerste helft, maar was tegelijkertijd niet in staat om doelman Thibaut Courtois serieus te testen.

In de laatste minuten richting de rust zorgde Real Madrid voor enkele gevaarlijke momenten rondom het doelgebied van Aitor Fernández. Een vrije trap van Bale ging maar net naast en een poging van Isco, die in de eerste 45 minuten een goede indruk achterliet, trof ook geen doel. Vlak na de onderbreking nivelleerde Levante de tussenstand: de thuisploeg baande zich al frommelend een weg door de defensie van Real Madrid, waarna een inzet van Roger Marti uiteindelijk onder Courtois en over de doellijn hobbelde: 1-1.

Levante nam nog geen tien minuten later zelfs de leiding in het Estadi Ciutat de València. Na een goede aanval op rechts zette Jorge de Frutos voor en kon de vrijstaande José Campaña de bal achter Courtois jagen: 2-1. Ancelotti greep enkele minuten later in en haalde Bale, Isco en Eden Hazard naar de kant, ten faveure van Rodrygo, Vinicius Junior en Marcos Asensio. Niet veel later maakte ook Daniel Carvajal zijn opwachting als vervanger van Lucas Vázquez.

Vinícius Júnior kende een sterke invalbeurt. De Braziliaan ontving in een counter een goede pass van Casemiro, troefde zijn tegenstanders op snelheid af en verschalkte Aitor met een diagonale inzet. Vijf minuten later kwam Levante echter opnieuw op voorsprong: de bal kwam na een vrije trap van Enes Bardhi ongelukkig via David Alaba terecht bij Róber Pier, van dichtbij binnenschoot: 3-2.

Het duel kon in de slotfase nog alle kanten op. Zo eindigde een inzet van Alejandro Cantero op de paal en had Real Madrid meer geluk toen het aluminium werd getroffen. Vinícius Júnior kreeg de bal aan de linkerkant van het strafschopgebied van Benzema en schoot het leer heerlijk diagonaal via de rechterpaal binnen: 3-3. Aitor haalde niet het einde van de wedstrijd. De doelman voorkwam met een handsbal buiten het strafschopgebied dat Vinícius Júnior ook nog de 3-4 kon maken. Veldspeler Rúben Vezo nam plaats in het doel, maar ook in zes minuten extra tijd kon Real Madrid geen treffer afdwingen.

-

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
161

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties