Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vinícius pakt eerste prijs: 'Ik weet niet hoelang ik nog blijf'

Laatste update:

Vinícius zegt in een interview met Globo Esporte dat hij veel felicitaties heeft ontvangen, maar dat hij zich nu weer 'focust' op de volgende wedstrijd. "Ik wil mij dit jaar iedere dag blijven ontwikkelen bij Flamengo en de club helpen met veel doelpunten in veel wedstrijden. Ik weet niet hoelang ik blijf, maar ook in een korte periode kun je veel doen. Ik ga proberen om iedere seconde belangrijk te zijn voor Flamengo."

Real Madrid rondde in mei de komst van Vinícius af en betaalt 45 miljoen euro aan Flamengo. Het talent zal in de zomer van 2019 aansluiten bij de Koninklijke, maar zou een jaar eerder al naar het Santiago Bernabéu gehaald kunnen worden. "Of ik gevolgd word door Real? We hebben niet veel contact. Degenen van Real die mij berichten sturen, zijn Marcelo en Casemiro. Ze feliciteren mij en vragen hoe het hier gaat."

Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior, zoals het talent voluit heet, maakte in mei in de wedstrijd tegen Atlético Mineiro (1-1) zijn debuut in het eerste elftal van Flamengo en verlengde twee dagen later zijn contract tot 2022, met daarin een gelimiteerde transfersom van 45 miljoen. Die afkoopclausule werd nog geen week later geactiveerd door Real Madrid. Vinícius kwam tot dusverre tot vier doelpunten en één assists in 32 wedstrijden voor Flamengo.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties