Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vinden ze het bij Ajax vervelend als ik er steeds over begin?'

Laatste update:

"Zoals die foto laatst in België waarbij ik een kroontje op had. Daar gaan tegenstanders toch op reageren. Of mijn reactie na de rode kaart verleden week tegen Antwerp. Dan weet ik later ook wel, dat moet ik in het vervolg echt anders doen. Ik ben nog jong, hè", geeft Lang te kennen. De Belgische krant Het Laatste Nieuws liet hem na een interview fotograferen met een kroon op zijn hoofd. Lang liet Ajax afgelopen zomer achter zich, nadat de Amsterdammers nog geprobeerd hadden hem langer vast te leggen.

"Ik kan niet zo goed tegen onrecht. Dan laat ik me horen. Misschien zijn er mensen die denken dat ik destijds bij Ajax alles stil had moeten ondergaan. Dat ik had moeten accepteren dat ik geen kans meer kreeg. Maar zo zit ik niet in elkaar", erkent Lang. Hij bevestigt dat hij zich toen heeft laten horen en niet 'vluchtte' naar Club Brugge, waar hij voorlopig goed was voor 13 doelpunten en 9 assists in 31 officiële wedstrijden. "Vinden ze het bij Ajax vervelend als ik er steeds over begin? Nou, er wordt en werd in interviews naar gevraagd. Dan geef ik antwoord. Maar misschien is het moment wel aangebroken dat ik het allemaal moet laten rusten."

Lang ziet nu naar eigen zeggen 'wat er nodig is om te presteren', maar durft zich nog niet uit te spreken over de nabije toekomst. "Er kan van alles gebeuren. Maar dit is een prachtige stap die het straks makkelijker zal maken om in een topcompetitie overeind te blijven. Maar dat is voor later, hoor. Nu telt Brugge. En Jong Oranje", wijst Lang op het EK waar hij momenteel aan deelneemt met Jong Oranje. "En straks misschien het echte Oranje. Waarom niet? Ik geloof in mezelf en denk dat het mogelijk is. Twee EK's in een zomer, haha. Zou dat mooi zijn of niet?"

Moet Noa Lang worden opgenomen in de EK-selectie?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
17
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties