Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vink complimenteert 2 spelers van Ajax: 'Diep respect, dat meen ik echt'

Laatste update:

Gaaei maakte donderdagavond tegen Go Ahead Eagles (1-1) zijn eerste treffer voor Ajax. De Deense vleugelverdediger was zichtbaar door het dolle heen vanwege zijn fraaie goal. Ook Vink heeft genoten van het moment. "Ik vond het geweldig voor hem. We weten allemaal in welke put hij heeft gezeten, maar nu zie je hem langzaam opkrabbelen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Gisteren maakt hij een goal en daar zat echt alles in", gaat Vink verder. "Alle frustratie, alle blijheid dat het weer goed gaat. Vooral die blijheid na de goal en hoe blij iedereen voor hem was. Het hele stadion, dat hem toch heeft uitgefloten. Dat vond ik een mooi moment. Dat zijn mooie dingen in de sport."

Gaaei was eerder dit seizoen de verguisde man bij Ajax, nadat hij vroeg werd gewisseld tijdens de nederlagen tegen AZ (2-0) en Feyenoord (0-4). Zo kreeg de 21-jarige rechtspoot veel negatieve berichten op social media. Vink heeft respect voor jonge spelers als Gaaei en Taylor, die dit seizoen te maken hebben met een enorme lading aan kritiek.

"Ik vind het knap van jongens als Gaaei en Taylor", aldus Vink. "Taylor heeft natuurlijk, ondanks dat het voor de hele club dramatisch gaat dit seizoen, nog een schep er bovenop gehad, omdat het hele stadion hem uitfloot. Dan vind ik het wel heel knap. Helemaal in deze tijd, waarin die gasten toch wel een soort muur om zich heen hebben, met een hele tere ziel. Zoveel kritiek krijgen is natuurlijk heel lastig."

Daarom is Vink blij voor het duo. "Dat dit soort gasten, en dan heb ik het nu specifiek over Taylor en Gaaei, zó hun rug kunnen rechten en overeind blijven, net zo lang totdat het publiek wél voor je gaat juichen... Diep respect, dat meen ik echt."

Zondag wacht Ajax de Klassieker in De Kuip, die om 14:30 uur begint. Eerder dit seizoen won Feyenoord gemakkelijk met 0-4 in de Johan Cruijff ArenA, waarin Gaaei een negatieve hoofdrol speelde. De Deen werd door trainer Maurice Steijn al voor rust naar de kant gehaald, nadat hij enkele cruciale fouten had gemaakt.

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties