Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vink en Makaay wijzen verrassend lichtpunt aan na 'open huis' bij Ajax

Laatste update:

In de eerste helft had Ajax moeite om de aanvallers van Vitesse in bedwang te houden en vooral Million Manhoef zorgde, net als tijdens de heenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA (2-2), voor veel problemen. Trainer John Heitinga trachtte dat op te lossen met het inbrengen van Bassey. "Hij bracht exact wat Ajax nodig had", stelde Vink. "Hij had maar één opdracht en dat was ervoor zorgen dat er achterin wat rust kwam. In de eerste helft was het echt open huis! Hij pakte ook Manhoef vaak op en op één moment na heeft Bassey hem uitgeschakeld."

Makaay sloot zich aan bij de woorden van zijn collega-analist. De voormalig spits werkte nog met Bassey bij Rangers, toen hij daar assistent was onder Giovanni van Bronckhorst. "Ik ben natuurlijk niet onbevooroordeeld over hem, want hij was mijn buurman in Glasgow en ik heb geweldig met hem gewerkt. Ik heb hem hier ook weer zien stralen en dat is de Calvin die ik ken. Als hij lacht, zit hij goed in zijn vel. Het is nog maar een jonge jongen, maar hij viel uitstekend in. Defensief stond het beter dankzij hem."

Ajax won uiteindelijk met 1-2 in GelreDome dankzij treffers van Davy Klaassen en Edson Álvarez. Zij draaiden op die manier de 1-0, gemaakt door Marco van Ginkel, om in een voorsprong. Mede door het inbrengen van Bassey werd die voorsprong vervolgens over de streep getrokken en gingen de drie punten mee naar Amsterdam. Ajax verkleinde het gat met koploper Feyenoord ook weer tot drie punten.

Eredivisie
Vitesse
1 - 2
Ajax

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties