Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vink fileert basiskracht PSV: 'Een onruststoker: ik ben absoluut geen fan'

Laatste update:

"Ik denk niet dat ze per se tactisch overklast zijn", blikt de analist terug op de zaterdagavondwedstrijd van PSV. "In het duel met Rangers had de nederlaag te maken met de stress en spanning van het moment. Daarnaast presteerden spelers ook gewoon ondermaats en werden er persoonlijke fouten gemaakt. Dat heeft dan verder niets met de tactiek te maken. Het had in dat geval te maken met de grootte van het moment. Als je vervolgens tegen Twente niet thuis geeft in de eerste helft, dan ga je gewoon een hele lastige wedstrijd tegemoet. Je moet er gewoon vanaf de eerste minuut bovenop zitten."

Meer: Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer | Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Vink ziet dat het hart van de verdediging de achilleshiel is van PSV. "Ik heb het idee dat Ramalho niet helemaal de speler is die hij zou moeten zijn. Zeker na zijn blessure, maar ook vóór zijn blessure vond ik hem niet geweldig. Ik vind het meer een druktemaker en een onruststoker. Ik ben absoluut geen fan. Kijk, met Obispo en Teze heb je een centraal duo gekozen. Die jongens moeten op elkaar ingespeeld raken. En dan haal je Teze naar de rechtspositie, wat ook niet zijn plek is..."

"Je denkt dat je met Ramalho ervaring binnenhaalt, maar ik heb nu weer gezien dat het dan gewoon best wel onrustig wordt. Teze zat niet lekker in de wedstrijd, Ramalho zat niet goed in de wedstrijd en Obispo maakte ook fouten waarvan ik dacht: dat was toch wel een stukje minder. Al met al vind ik dat die achterhoede geen sterke indruk maakt door het wisselen", aldus Vink, die uiteindelijk toch zijn vraagtekens zet bij het wisselbeleid van Van Nistelrooij.

"Verder vond ik vreemd dat hij Til naar de kant haalde net toen PSV de 2-1 had gemaakt. Ze zaten op dat moment goed in de wedstrijd. Ik verwachtte eerder de 2-2 en toen haalde hij Til eruit. Ik dacht meteen: laat hem dan nu ook maar staan, want misschien maakt hij nog wel gelijk. Ik zou nog even tien minuten gewacht hebben om aan te kijken of je kan doordrukken. Dan ga je wisselen en komt er toch weer andere energie. Dat vond ik heel jammer", besluit de analist.

Eredivisie
FC Twente
2 - 1
PSV

Meer nieuws

Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
9
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
9
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties