Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thomas Tuchel liet contractonderhandelingen met Bayern München bewust klappen

Laatste update:

Ten Hag heeft er zelf nog alle vertrouwen in dat hij volgend seizoen de manager van Manchester United is, zo valt zaterdag te lezen in een uitgebreid interview met Voetbal International. The Guardian meldde een dag eerder nog dat Ten Hag, ongeacht de uitslag, na de FA Cup-finale van zaterdag op straat wordt gezet.

Meer: Twee kraakheldere redenen genoemd waarom Bayern München af wil van Matthijs de Ligt

Tuchel zou al op de hoogte zijn van het aanstaande ontslag van Ten Hag. De 50-jarige oefenmeester onderhandelde met Bayern over een verlenging van zijn contract, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Dat zou dus te maken hebben met een toezegging van Manchester United.

Door die toezegging heeft Tuchel de deal met Bayern bewust laten klappen, zo weet Christian Falk, journalist van Sport BILD. "Tuchel liet de contractonderhandelingen bewust mislukken, omdat hij al zeker is van de job bij Manchester United", zo schrijft hij op X.

Eerder schreven verschillende Britse media al dat Tuchel in beeld zou zijn bij the Red Devils om daar Ten Hag op te volgen. Ook Graham Potter, Mauricio Pochettino en Kieran McKenna zouden in beeld zijn.

Bayern is inmiddels zo goed als rond met de opvolger van Tuchel. Vincent Kompany staat op het punt om een driejarig contract te tekenen in München. De 38-jarige Belg komt over van Burnley, dat hij dit seizoen niet kon behoeden van degradatie uit de Premier League.

Voor Manchester United zit het rampseizoen er bijna op, waardoor de directie volop bezig is met het komende seizoen. Zaterdag is de laatste kans voor Ten Hag om het seizoen nog enigszins te redden, wanneer zijn ploeg het in de FA Cup-finale opneemt tegen topfavoriet en aartsrivaal Manchester City.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
14
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
21
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
11
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
142
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
145

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties