Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vink: 'Hij is echt de enige in de laatste fase die iets creatiefs doet bij PSV'

Laatste update:

"Er komt nu wel heel veel creatieve verantwoordelijkheid op zijn schouders te liggen", concludeert Vink zondag in Goedemorgen Eredivisie. "Want hij is echt de enige in de laatste fase die iets creatiefs doet. Want je hebt Til, El Ghazi en De Jong, en that's it. Dat zou je niet van zo'n jonge jongen mogen verwachten. Er moet wel iets bij, iets van creativiteit. En je hebt dat op de bank zitten." Dat Joey Veerman tegenwoordig reserve is roept vraagtekens op. "Ik ben het er niet mee eens dat hij op de bank zit. Ik ben niet een hele grote fan, maar ik ben wel fan van zijn kwaliteiten."

"En als je dat toch in je selectie hebt, dan vind ik het best wel zonde om te kijken naar Sangaré, die eigenlijk doet waar Sangaré zin in heeft", uit Vink zijn twijfels over de inbreng van de controleur. "En een Gutiérrez die heel goed een bal af kan pakken. Maar daarachter heb je er ook twee lopen waar de creativiteit er ook niet van afstraalt (Armando Obispo en Jarrad Branthwaite, red.). Dus centraal gezien is er heel weinig creativiteit. Het is dat Xavi Simons erin staat, waardoor de wedstrijd (tegen Vitesse, red.) nog aantrekkelijk wordt. Maar zet Veerman erbij, ik denk dat hij op 10 niet eens zo'n groot drama zou zijn", geeft Vink mee aan Van Nistelrooij.

Aad de Mos ziet in Simons iemand die nog echt gek is van het spelletje. Hij geeft een training van afgelopen week als voorbeeld. "Hij komt dan met een ijsmuts en gaat op een bal zitten. En gaat dan alles zitten bekijken op zijn gemak. Dat is zo'n liefhebber die jongen, dat vind je ook terug in zijn spel. Die jongen houdt zo vreselijk veel van het voetbal, anders doe je dat niet. Je kunt ook binnen blijven, zoals ze allemaal doen. Maar hij gaat naar buiten en kijken. En stimuleert de jongens die niet gespeeld hebben. Dat is een hele echte, een hele echte."

Hans Kraay junior vindt dat Xavi Simons niet zo opzichtig moet balen.

Hans Kraay junior vindt het niet kunnen dat Simons zo teleurgesteld reageerde op zijn wissel tegen Vitesse. "Toen ik het zag dacht ik: Waarom accepteren we het van hem wat makkelijker dan bij Veerman? Toen betrapte ik mezelf erop. Ik vind het misschien minder irritant. Maar je mag niet verdrinken in je eigen verdriet, of je nou 19 bent of 39. Je mag teleurgesteld zijn, maar hou het een beetje bij je", krijgt Simons als advies voor de toekomst.

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
0
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
7
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
16
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
35
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties