Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vink laat 'schandalige' beelden van Ajax zien: 'Hoe kan hij dit besluiten?'

Laatste update:

Álvarez sprintte bij het bewuste moment mee met Vloet, terwijl Kai Sierhuis de bal namens Heracles op de rechterflank in het bezit kreeg. Hoewel Álvarez vlak naast Vloet liep, besloot de middenvelder van Ajax op de rand van het strafschopgebied plots om de achtervolging te staken. Vloet kwam zo helemaal vrij bij de eerste paal, maar de voorzet van Sierhuis was zwak en belandde in de handen bij Pasveer.

Van links naar rechts: Edson Álvarez loopt aanvankelijk mee met Rai Vloet, maar staakt de achtervolging op de rand van het strafschopgebied.

"Wat hier gebeurt, dat vind ik echt schandalig", zei Vink. "Álvarez is in staat om terug te rennen, maar kijk wat er dan gebeurt: hij houdt gewoon in. Als deze voorzet over de grond is, is dit gewoon een doelpunt. Je weet dat die man gevaarlijk gaat worden in de zestien. Hoe kan hij op achttien, twintig meter van de goal besluiten: ik stop ermee. Dat vraag ik me echt af. Dat is niet iets voor Álvarez, want dat is er eentje die tot aan de achterlijn doorbijt. Ik snap dit dan niet."

Vink vond Ajax in het algemeen niet goed. "Ajax was onherkenbaar slecht", aldus de oud-middenvelder. "Ik had het niet verwacht. Spelers waarvan je denkt nu kan je laten zien dat je er dicht tegenaan zit zoals Devyne Rensch..." De rechtsback kreeg overigens een kans in de basis bij afwezigheid van de zieke Noussair Mazraoui. "Ik herkende hem helemaal niet terug", vervolgde Vink. "Zoveel foute ballen, zoveel knullige dingen. Maar ook elke aanname duurde te lang, drie, vier keer aanraken voordat je een bal speelt. Je zag het bij de ervaren jongens ook, ballen die gewoon over de zijlijn werden geschoten, het was kommer en kwel."

-

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
8
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
8
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties