Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vink schrikt opnieuw bij Jong Oranje: 'Hij voetbalt twee tempo's te langzaam'

Laatste update:

Jong Oranje boekte maandagavond een knappe zege in en tegen Zweden (2-4). Maatsen speelde de volledige wedstrijd uit, maar zijn spel kon de tafelgasten bij Voetbalpraat niet bekoren. Analist Kees Kwakman trapt af. "Als ik Maatsen heb zien spelen de afgelopen wedstrijden heb ik niet direct het idee: die kan naar het Nederlands elftal."

Sportjournalist Tijmen van Wissing van RTV Oost sluit zich daarbij aan. "Daar schrik ik echt van! De eerste bal ging direct over hem heen, dat is toch ongelooflijk na een paar minuten al? Dat mag toch niet gebeuren op dit niveau…"

Vink begrijpt er niets van. "Het gekke is dat hij bij Burnley vorig seizoen een goed seizoen heeft gedraaid onder (Vincent, red.) Kompany. Vervolgens gaat hij bij Chelsea de voorbereiding in met (Mauricio, red.) Pochettino, die hem goed genoeg vond om bij de selectie te houden. Hij mocht niet weg." Vink ging echt voor Maatsen zitten tegen Jong Gibraltar (1-0) en Zweden. "Ik verwacht dan wat."

Die verwachtingen wist Maatsen volgens Vink absoluut niet waar te maken. "Dan krijg ik een speler te zien waarbij het erop lijkt dat hij twee tempo's te langzaam voetbalt. Alsof het allemaal langs hem heen gaat. Tegen Gibraltar dribbelde hij ballen over de achterlijn waarvan ik dacht: huh?"

Kwakman denkt te weten waar het misgaat bij Maatsen. "Hij speelt ook gewoon nooit en valt af en toe een paar minuten in. Dat helpt niet mee voor zo'n jongen. Richting het Nederlands elftal wordt die kans dan ook steeds kleiner." Kwakman denkt dat Maatsen zich opnieuw moet laten verhuren door Chelsea om in aanmerking te komen voor Oranje. "En dan nog drie klassen beter gaan spelen", voegt Vink toe.

Kieslijst
Maarten Wijffels, journalist van het Algemeen Dagblad, denkt wel dat Maatsen nog altijd kans maakt op het EK in Duitsland. De linkspoot maakt deel uit van een kieslijst met 41 namen die de ochtendkrant dinsdag heeft gepubliceerd. In de AD Voetbalpodcast licht Wijffels de naam van Maatsen in zijn lijst toe. "Koeman is heel erg gecharmeerd van Ian Maatsen. Stel je voor dat die jongen na de winterstop ineens veel gaat spelen, misschien neemt hij hem dan wel mee voor de linkerkant. Hij kan spelen als linksback, op het middenveld en eventueel aanvallend. Dat zou zomaar een verrassende speler kunnen zijn."

-
Maakt Maatsen nog kans op een plek in de EK-selectie van Koeman?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
5
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
22
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties