Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vink ziet unieke skill in bekerfinale: 'Hij kan dat echt als een van de besten'

Laatste update:

PSV was twee minuten eerder op gelijke hoogte gekomen via een kopbal van Érick Gutiérrez, waarna Gakpo de bal plots in de voeten kreeg gespeeld door Lisandro Martínez. De linkerspits nam de bal over een behoorlijke afstand mee naar de rand van het strafschopgebied, draaide om Edson Álvarez heen en plaatste hard en laag binnen. Dat de bal in de korte hoek belandde, maakt het doelpunt volgens Vink van enorme schoonheid. "Hij kan dat echt als een van de besten. Vaak als je naar binnen komt ga je voor de verre hoek, omdat het gewoon makkelijker is", weet Vink. "In de korte hoek, daar verras je echt elke keeper mee. Echt heel knap."

Ook Kenneth Perez is behoorlijk onder de indruk van Gakpo. "Wat een power als hij aanzet. Hij is 1,90 meter of zo (1,89 meter, red.), maar toch super technisch aan de bal", aldus Perez. "Ik vind het een knappe speler." Ook Gakpo zelf kort na afloop een reactie. "Ik denk dat we het hebben verdiend. We hebben een jaar lang hard gestreden, in Europa, in de Eredivisie, in de beker... eindelijk een prijs!", aldus de aanvaller van PSV tegenover Hans Kraay junior.

In de eerste helft leek de wedstrijd even de kant van Ajax op te draaien. "Ja, toen het 2-0 werd (door een schot van Noussair Mazraoui in de eerste helft, red.)... Maar gelukkig was het buitenspel, en in de tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer", zei Gakpo. "We voelden al in de eerste helft dat het mogelijk was, ze waren minder dominant dan normaal gesproken. We zetten er goed druk op en hadden al voor rust wat mogelijkheden. We wisten dat als we de intensiteit omhoog gooiden dat we zouden scoren. Een echte Cody Gakpo-goal? Ja, naar binnen en korte hoek deze keer." Kraay junior vroeg of Gakpo zich wilde laten zien aan de scouts van Arsenal, dat zeer geïnteresseerd is. "Daar heb ik niet aan gedacht, Hans. Je kent me toch, ik maak me niet druk", knipoogde Gakpo.

Meer nieuws

Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
0
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard naar uit naar 'sneue' club
4
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
9
Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
33
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
97
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties