Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Virage Nord in dubbelzinnige brief lyrisch en kritisch richting Depay

Laatste update:

Men publiceert via de eigen kanalen een open brief aan Depay. Daarin wordt de aanvoerder enerzijds bewierookt om zijn 'krachtige' reactie, maar men is niet te spreken over de uitspraken die Depay later deed. Hij vroeg zich in een interview openlijk af wie er 'tijd heeft' om een ezel op een spandoek te tekenen, zoals het geval was. "We hebben allemaal kinderen, we hebben allemaal ons werk, wie heeft er de tijd om een ezel op een vlag te tekenen? Als je de tijd hebt om dit soort dingen te doen, dan moet je eens goed in de spiegel kijken. Ga iets anders doen", zei hij.

"Wij, de leiders van de Virage Nord (noordtribune, red.), schrijven deze lange brief zodat onze stem wordt gehoord", zo openen de Bad Gones hun statement. "Met je daden, je woorden en de mentaliteit die je dinsdag toonde, heb je jezelf ontpopt als de leider waar onze ploeg zo naar snakt. Misschien hebben we niet altijd op goede voet gestaan met elkaar, maar jouw vechtlust en jouw waarden komen overeen met die van ons." De supporters blijven echter van mening dat Marcelo niet thuishoort bij Olympique Lyon. De verdediger en de harde kern staan al langere tijd op gespannen voet met elkaar.

"We hebben in juni en in oktober gesproken met de voorzitter (Jean-Michel Aulas, red.) om hem duidelijk te maken dat het gedrag van de speler onacceptabel is, en dat hij de irritante gewoonte heeft om zich respectloos te tonen richting de club", luidt de brief. "Als er naar ons was geluisterd, dan hadden we hier vandaag niet hoeven staan." In oktober speelde Lyon in de Champions League tegen Benfica (2-1 nederlaag) en na die wedstrijden werden de spelers opgewacht op het vliegveld in Frankrijk. Daar ontstond een flinke woordenwisseling tussen Marcelo en de harde kern, die bijna leidde tot een handgemeen.

"Volgens mij kun je wel begrijpen dat we ons minder lief opstellen als we al zo vaak met de club hebben gesproken. Dan moeten we zeggen waar het op staat. Maar als een speler als een ezel voetbalt, dan mag hij niet op die manier worden afgebeeld?", refereert de harde kern aan de uitspraken van Depay. "Jij vraagt je af wie de tijd heeft om een ezel op een spandoek te tekenen? Dezelfde mensen die in hun vrije tijd sfeeracties voorbereiden en Frankrijk rondreizen om de ploeg te zien spelen die ze aan het hart gaat."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
3
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
5
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties