Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Virgil van Dijk bedolven onder complimenten door Engelse pers en Klopp

Laatste update:

The Reds zijn bezig aan een zeer matig seizoen, maar lijken - ondanks de zware thuisnederlaag tegen Real Madrid in de Champions League (2-5) - de laatste maand weer op te krabbelen. Drie van de laatste vier competitiewedstrijden werden gewonnen, terwijl het andere duel eindigde in een gelijkspel. De defensie van Liverpool incasseerde daarnaast geen tegendoelpunten in die vier wedstrijden. Van Dijk moest het thuisduel met Everton (2-0) aan zich voorbij laten gaan wegens een hamstringblessure, maar maakte tegen Newcastle United (0-2 winst), Crystal Palace (0-0) en Wolves de negentig minuten vol.

De BBC ziet dat de aanvoerder van het Nederlands elftal 'geleidelijk groeit naar zijn oude vorm'. "Het wereldkampioenschap in Qatar was een afleiding voor de verdediger, die bij zijn terugkomst nog meer last kreeg van een hamstringblessure die hem vier weken aan de kant hield. Van Dijk lijkt nu verlost van die problemen en groeit geleidelijk terug naar zijn oude vorm." De mandekker werd door de BBC uitgeroepen tot Man of the Match en kreeg een 8,3 als beoordeling.

Hetzelfde medium ziet dat Liverpool 'stabiliseert na een schrijnende start van het seizoen'. "Sinds dat uitduel in Wolverhampton (3-0, red.) hebben ze voor de vierde opeenvolgende keer een clean sheet weten te pakken. In plaats van deze overwinning als wraak te zien op die nederlaag tegen Wolves van een maand geleden, was deze overwinning vooral het teken dat Liverpool stabiliseert na een schrijnende start van het seizoen."

Reactie Klopp
Ook de manager van Liverpool zag dat Van Dijk en Liverpool een prima wedstrijd speelden. Klopp is lovend over zijn verdediger, die woensdagavond bij het ontbreken van Jordan Henderson en James Milner in het basiselftal tachtig minuten lang de aanvoerdersband droeg. "Virgil heeft de laatste tijd veel kritiek gehad, maar zijn doelpunt en zijn gehele optreden was precies de boost die hij nodig had", aldus de Duitser, die meteen aangaf dat iedereen bij Liverpool die boost wel kon gebruiken.

"Virgil deed het geweldig, en dat in een wedstrijd die juist voor de verdedigers erg lastig was. Hij speelde ontzettend goed." De volgende test staat alweer voor de deur voor Liverpool. Aanstaande zondag spelen the Reds in eigen huis tegen aartsrivaal Manchester United. "Dat is weer een nieuwe uitdaging", zegt Klopp. "Maar we zijn weer een echte eenheid. Dit is Anfield, hé. Daar gebeuren andere dingen."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
11
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
12
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
17
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties