Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Virgil van Dijk bereikt akkoord en gaat zeer rijkelijk beloond worden'

Laatste update:

Liverpool is al enige tijd in onderhandeling met Van Dijk over een nieuw contract en volgens de Daily Mirror heeft de zomerse transfer van Harry Maguire de onderhandelingspositie van de Oranje-international goed gedaan. Maguire verkaste in de afgelopen transferperiode voor een bedrag van ongeveer 87 miljoen euro van Leicester City naar Manchester United en groeide daarmee uit tot de duurste verdediger aller tijden, nog voor Van Dijk, die die titel tot voor kort droeg.

Manchester United deelde bovendien een extreem salaris uit aan Maguire, die volgens diverse Engelse media iedere week circa 212.000 euro krijgt bijgeschreven. Het salaris van de Engelse stopper heeft een nieuwe standaard gecreëerd voor Van Dijk, zo stelt Daily Mirror. De Engelse krant verzekert dat de ex-speler van onder meer Willem II en FC Groningen zijn huidige weeksalaris van 140.000 euro flink verhoogd gaat zien worden bij het tekenen van een nieuwe verbintenis.

Het huidige contract van Van Dijk met Liverpool loopt nog door tot de zomer van 2023 en daar zouden dan dus twee nog twee seizoenen bijkomen, waardoor de international van het Nederlands elftal tot medio 2025 vast zou komen te liggen op Anfield. Van Dijk is sinds januari 2018 actief voor Liverpool, dat destijds bijna 85 miljoen euro overmaakte naar Southampton voor de komst van de stopper. Zijn grootste triomf met the Reds beleefde hij vorig seizoen, toen de Champions League werd gewonnen.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties