Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Virgil van Dijk de beste voetballer ter wereld na Ronaldo en Messi'

Laatste update:

Modric en Kylian Mbappé kregen ieder zestien procent van de stemmen; Neymar negen procent. Laatstgenoemde genoot de voorkeur van Ruud Gullit. "Eden Hazard en Kevin De Bruyne deden het uitstekend, maar Neymar laat het al een langere periode zien. Goed, hij speelde geen goed WK, maar dat was omdat hij terugkwam van een blessure", lichtte de oud-international van Oranje zijn keuze toe.

"Daarna keerde hij bij Paris Saint-Germain terug op zijn best en je kunt de briljante dingen die hij voor Barcelona deed ook niet vergeten", benadrukte Gullit. De Bruyne en Mohamed Salah ontvingen acht procent en Virgil van Dijk sleepte verrassenderwijs vier procent van de stemmen binnen. De verdediger van Liverpool kreeg een procent meer dan Antoine Griezmann, die nota bene afgelopen zomer de wereldtitel met Frankrijk binnensleepte.

Chris Sutton was één van de analytici die op Van Dijk stemde. "Het is misschien niet gebruikelijk om een verdediger te noemen als je het over dit onderwerp hebt. Maar als je kijkt naar het verschil dat Virgil van Dijk bij Liverpool heeft gemaakt, dan zie je hoe goed hij is. Hij is snel, sterk, consistent en lijkt zijn concentratie nooit te verliezen. Van Dijk is ook sterk wanneer hij aan de bal is en leest het spel goed."

"Ik begrijp heel goed dat velen op Eden Hazard of een andere aanvallende speler stemmen, maar Van Dijk heeft mij overtuigd als een briljante verdediger." Van Dijk maakte in januari voor 84 miljoen euro de overstap van Southampton naar Liverpool. Daarmee groeide hij in een klap uit tot de duurste verdediger én duurste Nederlandse voetballer aller tijden uit.

Virgil van Dijk is de beste centrumverdediger ter wereld

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
0
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
23
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties