Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Virgil van Dijk: 'De scheidsrechter wilde het nog spannend maken'

Laatste update:

"Ik vond dat er niet heel veel aan de hand was. Het was jammer hoe we het eerste tegendoelpunt kregen. Dat is voetbal. Ik vond dat we domineerden. In de eerste helft kon het iets sneller. We maakten de verdiende gelijkmaker, kwamen op voorsprong en daarna wilde de scheidsrechter (Artur Dias, red.) het nog spannend maken", wijst Van Dijk op de strafschop die Duitsland kreeg, na een ongelukkige handsbal van Matthijs de Ligt. Toni Kroos schoot raak vanaf elf meter.

"Ja, kom op, even serieus. Ik kon het niet geloven, hij had helemaal niets door. Hij beslist dat het een strafschop is en dat is wel jammer. We zijn blijven geloven, blijven voetballen en hebben uiteindelijk gewonnen", stelt de verdediger van Liverpool. Hij was enigszins verrast door de speelwijze van Duitsland. "Ik vond het verrassend dat ze inzakten. Ze hoopten op balverlies van ons en dat ze dan konden counteren."

"Het is lastig als je de bal in het centrum verliest en zij de ruimtes induiken, zo kwam een beetje het eerste tegendoelpunt. Maar ja, we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste", gaat Van Dijk verder. "Dit is heel belangrijk, we waren vol vertrouwen. Dat is terecht, want we hebben een geweldig elftal en we hebben bij vlagen fantastisch voetbal laten zien."

-
Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties