Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Virgil van Dijk haalt druk weg bij Liverpool: 'Zij zijn de titelverdediger'

Laatste update:

"Wij hebben niets te verliezen", zegt Van Dijk in gesprek met Sky Sports. "Manchester City is de regerend landskampioen, zij verdedigen de titel. Wij willen die titel overnemen. In mijn optiek moeten we daar gewoon vol voor gaan." Liverpool brengt zondag een bezoek aan het kwakkelende Manchester United, dat slechts twee punten boven de degradatiestreep staat.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

Van Dijk weet dat de druk met de week groter wordt. "Maar dat komt voornamelijk door de media", benadrukt de mandekker van de Champions League-winnaar. "Dat doen ze nou eenmaal graag en daar moeten we maar mee om zien te gaan. Het maakt mij niet uit, want ik ben niet bezig met meningen van andere mensen. Ik wil gewoon iedere wedstrijd winnend afsluiten. We moeten ervan genieten dat we bovenaan staan en vertrouwen uitstralen. We hebben niet altijd geweldig gespeeld, maar toch de punten gepakt. We zijn nog lang geen kampioen, maar staan er desondanks heel goed voor."

Jürgen Klopp voor even terug in Dortmund: 'Leuk, maar ook emotioneel'

De Oranje-international geeft toe dat hij zelden een wedstrijd van Manchester City ziet. "Maar familie en vrienden houden me geregeld op de hoogte", aldus Van Dijk. "We hebben van afgelopen seizoen geleerd dat we nooit naar andere clubs moeten kijken totdat het seizoen is afgelopen. We doen het voorlopig heel goed, maar Manchester City is zeker nog niet uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap."

Liverpool vervolgt de race om de landstitel zondag tegen Manchester United, dat de nodige personele problemen kent. David de Gea en Paul Pogba lijken niet op tijd fit te zijn voor de kraker. "Het zal ze zwaar vallen dat ze een van de beste doelmannen ter wereld en een van hun belangrijkste middenvelders waarschijnlijk moeten missen. Maar dat is natuurlijk niet ons probleem. Manchester United wil heel snel een einde maken aan de tegenvallend reeks. Wij gaan daar echter heen om te winnen om zo ons puntenaantal uit te breiden."

-
Zie jij Liverpool zondag winnen van Manchester United?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties