Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Virgil van Dijk hard aangepakt; viermaal hetzelfde cijfer voor Wijnaldum

Laatste update:

Van Dijk wordt voor een groot deel verantwoordelijk gehouden voor de defensieve malaise van Liverpool. De Express is bij het spelersrapport genadeloos en deelt een vier uit aan de international van het Nederlands elftal. "Het was niet zijn beste avond", constateert de scribent, die Van Dijk vooral zijn rol bij de 3-1 van Salzburg zwaar aanrekent. De Nederlandse centrumverdediger stapte op slag van rust verkeerd in, waarna hij het bos in werd gestuurd door Hwang Hee-Chan, die Salzburg vervolgens met een doelpunt terug in de wedstrijd bracht.

Van Dijk komt er van alle verdedigers van Liverpool het slechtst uit bij de Express: Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez en Andy Robertson komen er van af met respectievelijk een zeven, een zes en een acht; doelman Adrían krijgt van de tabloid een vijf. Georginio Wijnaldum speelde overigens een onopvallende wedstrijd en krijgt van de Express een zes. "Zijn spel was verzorgd en hij werkte hard", zo luidt het commentaar op de middenvelder, die in de basis was begonnen en uiteindelijk 64 minuten speelde. Wijnaldum werd vlak na de gelijkmaker van Salzburg en vlak voor de 4-3 van Liverpool gewisseld door manager Jürgen Klopp.

Ook de Liverpool Echo deelt een onvoldoende uit aan Van Dijk: een vijf. De lokale krant is niet alleen kritisch op Van Dijk vanwege zijn aandeel bij de 3-1 van Hee-Chan: ook bij de 3-3 van Erling Braut Haaland zag hij er niet goed uit. "Het was een zeldzaam twijfelachtige avond voor de Nederlander." Opvallend is dat beide vleugelverdedigers van Liverpool, Alexander-Arnold en Robertson, er ook bij de Liverpool Echo genadig van af komen, met respectievelijk een zeven en een acht. Gomez, Van Dijks kompaan achterin, krijgt, net als Van Dijk, een vijf.

Ook de Daily Mirror is duidelijk: het was niet Van Dijks' beste wedstrijd. In tegenstelling tot de Express en de Liverpool Echo heeft de Daily Mirror wel een voldoende over voor Van Dijk: een zes. Datzelfde cijfer krijgt hij van The Independent. Wat opvallend is: in navolging van de Express geven ook de Liverpool Echo, de Daily Mirror én The Independent een zes aan Wijnaldum voor zijn kleurloze optreden van woensdagavond.

Begrijp jij de kritiek op Virgil van Dijk?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties