Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Virgil van Dijk is de moeilijkste tegenstander waar ik tegen gespeeld heb'

Laatste update:

"Dat is een moeilijke", mijmert Ödegaard aanvankelijk als hem gevraagd wordt de meest taaie tegenstander uit zijn carrière te benoemen. "Natuurlijk moet ik Sergio Ramos noemen, tegen hem heb ik een aantal keer in Spanje gespeeld." Ramos was ploeggenoot van Ödegaard bij Real Madrid en stond tegenover de Noor toen hij in het seizoen 2019/20 verhuurd werd aan Real Sociedad. Vervolgens noemt Ödegaard ook de naam van Van Dijk. "Ik heb tegen hem gespeeld met het nationale team, dus dan zou ik ze allebei willen noemen. Zij waren tough."

Meer: Van Dijk naar Real Madrid? ‘Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren’

De voormalig speler van sc Heerenveen en Vitesse stond dinsdagavond negentig minuten in het veld en moest lijdzaam toezien hoe Van Dijk en consorten Noorwegen iedere kans op WK-kwalificatie ontnomen. Groepsgenoot Turkije wist op bezoek bij Montenegro wél te winnen (1-2) en plaatste zich daarmee voor de play-offs, die in maart plaatsvinden. Ödegaard liet in het verleden al eens doorschemeren graag het shirt van Liverpool te willen dragen. De middenvelder noemde The Reds in november 2014 zijn 'droomclub'.

Ödegaards seizoen verloopt vooralsnog met vallen en opstaan. Naast de uitschakeling met Noorwegen dateren zijn laatste negentig minuten van september, toen Tottenham Hotspur thuis aan de zegekar werd gebonden (3-1). Sindsdien moet de middenvelder, die deze zomer voor veertig miljoen euro overkwam van Real Madrid, het vooral doen met invalbeurten. Daar kan komende zaterdag verandering in komen, wanneer Arsenal op drie punten van koploper Chelsea kan komen in de Premier League.

-

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
2
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
32
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties