Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Virgil van Dijk is na Ronaldo en Messi de beste speler ter wereld'

Laatste update:

De verdediger van Liverpool behoort niet tot de dertig genomineerden van France Football voor de Ballon d'Or, maar heeft in dienst van the Reds wel een onuitwisbare indruk gemaakt op Sutton. "Hij heeft alles", zegt de oud-aanvaller tegen de BBC. "Het is misschien niet zo modieus om een verdediger te noemen, maar aan het verschil dat hij heeft gemaakt bij Liverpool, zie je hoe goed Virgil van Dijk is", stelt de oud-spits, die in 1995 kampioen werd met Blackburn Rovers en ook speelde voor onder meer Chelsea en Celtic.

Meer: Van Dijk naar Real Madrid? ‘Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren’

"Elke kwaliteit waarover een verdediger moet beschikken, heeft hij. Hij is snel, sterk, consistent en lijkt zijn concentratie nooit te verliezen. Hij is ook heel sterk aan de bal en leest het spel goed. Er zal worden gesproken over Eden Hazard en andere aanvallend ingestelde spelers, en dat snap ik, maar Van Dijk heeft laten zien wat voor verschil een geweldige verdediger kan maken voor een team", concludeert de enkelvoudig international van Engeland.

De BBC vroeg ook naar het oordeel van Ruud Gullit, die tot een andere conclusie komt: de Nederlander wijst naar Neymar op basis van diens prestaties in de afgelopen jaren. Gullit stelt echter dat de kanshebbers elkaar weinig ontlopen. "Kevin De Bruyne was vorig seizoen fantastisch voor Manchester City, maar een jaar is te kort om een speler echt te beoordelen. Ik geef vooral om consistentie."

"Eden Hazard haalt dit niveau al een paar seizoenen, dus hij hoort er zeker bij. Maar voor Neymar geldt hetzelfde", legt de voormalig topvoetballer uit. "Hij had geen goed WK, maar probeerde met een blessure te voetballen en dat is nooit makkelijk. Nu hij weer fit is, is hij weer op zijn best bij Paris Saint-Germain. De geweldige dingen die hij deed bij Barcelona mag je ook niet vergeten."

Ben je het eens met Chris Sutton?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties