Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro

Laatste update:

Hans Kraay was onlangs in Almere, waar hij tijdens een gelegenheid aan tafel zat met Johan Hansma (technisch manager) en John Bes (algemeen directeur). "Ik vroeg hen hoe het zat met de nieuwe trainer."

Pastoor gaf onlangs te kennen na dit seizoen te zullen vertrekken bij Almere City, waardoor er een vacature is bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. De naam van Maduro, die een verleden heeft bij de club uit Flevoland, dook toen al snel op.

"Hedwiges Maduro is géén kandidaat", bevestigt Hans Kraay. "Ik heb toen gevraagd waarom niet, omdat ze hem heel hoog hebben zitten. Dat hebben ze nog steeds, maar ze gaan geen afkoopsom betalen voor een trainer."

Almere City verkocht Maduro vorig jaar zomer voor 700.000 euro aan Ajax om daar als assistent van Maurice Steijn aan de slag te gaan. Momenteel fungeert hij als rechterhand van diens opvolger John van 't Schip.

Maduro werd medio 2020 door Almere aangesteld als trainer van de Onder 21, waarmee hij in 2022 landskampioen werd. In april van dat jaar tekende hij een contract voor twee jaar om als assistent bij het eerste aan de slag te gaan.

Die functie combineerde hij met zijn hoofdtrainerschap bij de Onder 21, totdat Ajax bereid was om een aanzienlijk bedrag op tafel te leggen om hem los te weken bij Almere. Maduro heeft nog een contract tot medio 2026 bij Ajax.

Meer nieuws

Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
12
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
11
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
11
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties