Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Virgil van Dijk raadt transfer aan: 'Hij heeft de kwaliteiten ervoor'

Laatste update:

Van Dijk kent Tierney nog uit hun gezamenlijke periode bij Celtic, alvorens hij in 2015 de overstap naar Southampton maakte. "Het is geen makkelijke stap en je moet goed spelen om te slagen", wordt de Oranje-international door Engelse media geciteerd. "Maar Kieran heeft de kwaliteiten ervoor."

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Hij debuteerde tegen Dundee toen ik bij Celtic was. Ik scoorde uit een vrije trap en daarna kwam hij het veld in." De 22-jarige Tierney is een lichtpuntje in de donkere jaren die het Schotse voetbal momenteel beleeft. Hij doorliep de jeugdopleiding van Celtic en staat inmiddels op 170 officiële duels voor the Bhoys.

Tierney heeft twaalf A-interlands achter zijn naam staan. Het nationale elftal heeft een luxeprobleem op de linksbackpositie, daar men ook over Andy Robertson beschikt. Tierney werd enkele keren als rechtsback ingezet of als linker- of centrumverdediger in een 3-5-2-systeem. In november 2017 was hij captain in de 1-0 oefennederlaag tegen Nederland.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
3
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
7
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties