Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Virgil van Dijk vertelt openhartig over pijn en slapeloosheid na gemiste penalty

Laatste update:

"Het werd weer eens tijd om te scoren. Het was belangrijk om op deze manier terug te komen", opent Van Dijk voor de camera van Viaplay. De centrumverdediger erkent dat hij het mentaal even zwaar heeft gehad na het WK-duel met Argentinië. "Natuurlijk ben ik de strafschop nu weer vergeten, want het leven gaat verder. Het duurde in dit geval twee dagen voordat ik het kwijt was. Ik heb niet kunnen slapen na de wedstrijd. Dat is logisch, want je bent heel dichtbij na een 2-0 achterstand. Helaas mis je de penalty en ben je uitgeschakeld. Dat was heel zwaar die avond en de nacht daarna."

Van Dijk besloot om na de verloren kwartfinale rust te nemen en met zijn gezin op vakantie te gaan. "Ik was even afgesloten van de voetbalwereld en we waren echt als gezin - en ik echt als vader - aan het genieten. Dat heeft me wel heel erg geholpen." De stopper kwam afgelopen weekend in het verloren EFL Cup-duel met Manchester City (3-2) nog niet in actie, maar tegen Aston Villa stond hij wel in de basis. Enkele minuten voor het rustsignaal zorgde Van Dijk op aangeven van Mohamed Salah voor de 0-2.

Naast Van Dijk en Salah kwam ook de achttienjarige Stefan Bajcetic tot scoren. "Wat het meespelen van Bajcetic over dit Liverpool zegt? Dat we blessures hebben", zegt Van Dijk glimlachend. "Hopelijk komen er nieuwe spelers die ons als club kunnen versterken. Kwaliteit is altijd welkom bij Liverpool, maar de jonge jongens doen het ook goed. Dat is belangrijk voor ons", aldus de centrale verdediger, die niet wil aangeven op welke posities hij zijn ploeg graag versterkt ziet worden.

Premier League
Aston Villa
1 - 3
Liverpool

Meer nieuws

Jasper Cillessen maakt verrassende overstap en keert terug in Spanje
8
Engelse media uiten massale kritiek op één international na moeizame EK-start
42
Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
17
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
39
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
150
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties