Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse-aanvaller maakt vertrekwens kenbaar: 'Daar maak ik geen geheim van'

Laatste update:

Na de komst van Armando Obispo, Jay-Roy Grot en Tomás Hájek gaat Vitesse mogelijk afscheid nemen van Linssen. "Ambities hebben is niet verboden", reageert Linssen in gesprek met Voetbal International. "Ik heb bij Vitesse twee prima seizoenen gehad, ik zou graag nog een keer in het buitenland spelen. Daar maak ik geen geheim van."

Concreet speelt er nog niets rondom een eventuele transfer. "Voorlopig zit een derde seizoen Vitesse er gewoon dik in, want er is nog niks. Als er wat komt, ga ik er serieus over nadenken", aldus Linssen. "En als er niks komt, ga ik hier gewoon verder. Ik weet wat ik hier heb, het plaatje ergens anders moet wel kloppen."

Een voorkeur voor een bepaalde competitie heeft Linssen niet. "Ik vind het ook lastig om te zeggen waar ik dan naartoe zou willen", zegt hij. "Ik geef altijd maar het voorbeeld van Ricky van Wolfswinkel. Die had echt niet bedacht dat hij ooit graag naar Zwitserland zou willen, maar met FC Basel kwam er wel een club waar alles klopte."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties