Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse afhankelijk van Russische steun: 'We zijn niet in balans'

Laatste update:

"We zijn niet in balans, het is lastig", zegt de directeur. "We hebben afgelopen zomer een stapje gezet, maar de fluctuaties zijn enorm. Het afgelopen boekjaar hadden we weer duidelijk een minder jaar. Gelukkig hebben we niemand hoeven te ontslaan. Maar een aantal aflopende contracten zijn niet verlengd, zowel in het voetbal als op kantoor. Het gat is nog steeds behoorlijk groot."

Eigenaar Oyf, die de club in 2018 overnam, is bereid om de tekorten van Vitesse aan te vullen. "Maar dat kan niet meer jaren zo blijven. Het is dus een grote uitdaging om in balans te komen", stelt Van Wijk, die ziet dat zijn club een aantal keer geholpen werd door de verkoop van spelers. "Ja, transfers kunnen je helpen. Daar kun je stappen mee zetten. Bony, Rashica en Nakamba en Van Wolfswinkel waren mooie voorbeelden. Maar de kosten en omzet zijn uiteraard ook belangrijk."

Vitesse is jaarlijks 1,8 miljoen euro kwijt aan de huur van stadion GelreDome en beschikt daarnaast over een net gerenoveerd trainingscomplex. Volgens Van Wijk is dat de oorzaak van de financiële problemen. "Het is de inrichting van deze organisatie. Het stadion, kijk naar dit gebouw op Papendal. Fantastisch met alle mooie faciliteiten, maar dat heeft ook een bepaalde prijs. De kosten passen niet bij de omzet die we hebben. Ja, als je het stadion zelf in bezit zou hebben, zou je stappen kunnen maken. De huur en alle kosten die we hebben zijn gewoon stevig en dat werkt niet in ons voordeel. We moeten gezonder worden."

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
115

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties