Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse begint toch zonder Oussama Tannane tegen Anderlecht

Laatste update:

Naast Bazoer begint ook Eli Dasa in de basis, terwijl Million Manhoef ontbreekt vanwege lichte klachten. De Israëlische Dasa moest een deel van de voorbereiding aan zich voorbij laten gaan vanwege blessureleed, maar kwam tegen PEC twintig minuten voor tijd binnen de lijnen. Doekhi en Jacob Rasmussen zijn nog geblesseerd, terwijl Loïs Openda en Romaric Yapi ontbreken vanwege een schorsing. Openda kreeg in de thuiswedstrijd tegen FC Dundalk in de slotminuut rood en zit tegen Anderlecht zijn tweede van twee duels schorsing uit. Tannane liep tijdens de eerste ontmoeting met de Ieren een blessure op, maar is dus tijdig hersteld voor het treffen met Anderlecht. Oussama Darfalou en Nikolai Baden Frederiksen zijn de spitsen van de Arnhemmers.

Tijdens de afsluitende persconferentie weigerde Letsch onder de indruk te geraken van Anderlecht. "Anderlecht heeft een grote historie, maar wij beseffen ook heel goed waar wij ons nu bevinden", zei de Duitser. "De geschiedenis telt niet tijdens de wedstrijd. We zijn heel blij dat we hier zijn, maar we willen meer wedstrijden spelen in Europa." Mocht Vitesse over twee duels weten af te rekenen met Anderlecht, dan plaatst het zich voor de groepsfase van de Conference League en is het verzekerd van zes Europese wedstrijden. Daar komt bij dat de club 2,94 miljoen euro mag bijschrijven als startgeld bij deelname aan het derde Europese clubtoernooi.

Bij Anderlecht ging het de afgelopen dagen veel over Joshua Zirkzee. De spits kwam op huurbasis over van Bayern München en wist bij zijn debuut tegen Cercle Brugge (1-2 winst) meteen indruk te maken met twee treffers. Met name de tweede, een schot van grote afstand in het dak van het doel, ging gepaard met de nodige schoonheid. Vincent Kompany geeft op rechts de voorkeur aan Francis Amuzu boven Yari Verschaeren. Ook Wesley Hoedt start vanaf het begin. De centrumverdediger kwam deze zomer over van Southampton en tekende een contract tot 2025, nadat hij afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Lazio Roma.

Opstelling Anderlecht: Van Crombrugge; Murillo Bermudez, Delcroix, Hoedt, Sergio Gómez, Amuzu, Cullen, Olsson, Refaelov; Zirkzee, Raman

Opstelling Vitesse: Schubert; Dasa, Bazoer, Oroz, Hájek, Wittek; Bero, Gboho, Tronstad; Darfalou, Fredriksen

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties