Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse beloont Letsch met nieuw contract in week van bekerfinale

Laatste update:

"Ik weet nog goed hoe we hier ongeveer tien maanden geleden stonden", stelt Letsch in een reactie op de website van Vitesse. "En nu staan we hier opnieuw, met een contractverlenging op zak. Het is een groot genoegen om bij Vitesse te werken. Ik ben dan ook enorm blij met het vertrouwen vanuit de club. We hebben dit seizoen iets moois neergezet. Maar in deze fase draait het om het goed finishen van het seizoen. Daarnaast ben ik overtuigd van de manier waarop we bij de club werken. We willen de komende tijd stappen blijven zetten en samen aan de toekomst bouwen", aldus de dolgelukkige Vitesse-coach na het tekenen van de contracten.

Johannes Spors is net als Letsch zeer tevreden met het verlengen van de samenwerking. "De contractverlenging voor Thomas is een blijk van waardering en vertrouwen. En bovenal is dit het bewijs dat we volledig overtuigd zijn van zijn kwaliteiten en de manier waarop we bij de club met elkaar werken", deelt de technisch directeur een compliment uit aan zijn trainer. "Alles waar we een jaar geleden over hebben gesproken, is dit seizoen uitgekomen. Maar voorlopig ligt de focus op het einde van het seizoen. We willen van een goed seizoen, een fantastisch seizoen maken in de komende weken."

Letsch, eerder werkzaam bij onder meer Red Bull Salzburg en Austria Wien, staat met Vitesse op de vierde plaats in de Eredivisie, met 56 punten uit 29 duels. Met de huidige klassering speelt men volgend seizoen in de Europa League. Deze jaargang is voor de oefenmeester uit Duitsland helemaal geslaagd als zondag in de eindstrijd van de TOTO KNVB Beker wordt gewonnen van Ajax. Het kan de tweede prijs worden in de geschiedenis van Vitesse. Vier jaar geleden, in 2017, werd beslag gelegd op de nationale beker dankzij een 0-2 overwinning op AZ.

Verstandige keuze van Vitesse?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties