Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse bestaat volgend seizoen mogelijk niet meer: 'Die kans is best groot'

Laatste update:

Reijntjes is sinds deze week actief bij Vitesse en heeft een duidelijke missie. "We kunnen hoog of laag springen, maar ik zit hier maar met één doel. Dat is de licentiecommissie proberen te overtuigen dat we met Vitesse moeten blijven bestaan. We moeten gewoon die licentie vasthouden."

De tijdelijke leidsman krijgt de pijnlijke vraag hoe groot de kans is dat Vitesse volgend seizoen niet meer bestaat. "Die kans is best wel groot, anders hadden ze mij niet gevraagd om het op te lossen. Als je zo lang bezig bent om een licentie vast te houden dan is er iets aan de hand dat fout loopt. Vitesse komt uit 1892, maar de licentiecommissie kijkt naar de feiten en niet naar de historie met gevoelens."

Volgens Reijntjes moet er nu echt wat gebeuren. "Iedereen hier zal zeggen: 'Het kan toch niet'. Maar het kan dus wel. Wij zullen de licentiecommissie moeten overtuigen dat we met een plan bezig zijn. Dat we een plan gaan uitvoeren dat realistisch is waardoor de club verder kan. Omdat die situatie zo complex is hebben we nog steeds die licentie niet gegarandeerd."

Vitesse gaat bij een nieuw plan niet uit van Eredivisie-voetbal. "Het plan is gebaseerd op het basisscenario in de Keuken Kampioen Divisie. Als je in de Eredivisie blijft, geeft dat extra inkomsten. Het zou zeer onrealistisch zijn om een plan in te dienen waarin je uitgaat van de Eredivisie. Dat is niet realistisch", aldus de vastbesloten Reijntjes.

Reijntjes zegt goed te weten waar hij aan begint. "Het is een missie en daar ga ik voor knokken. Het is nu of nooit. Dat heb ik ook intern gezegd. We gaan er niet omheen draaien. We hebben niet veel tijd."

Manhoef


Reijntjes wil tegenover ESPN niet reageren op de berichtgeving van De Telegraaf. De ochtendkrant meldde woensdagochtend dat de afgewezen eigenaar Coley Parry de transfersom die Vitesse voor de aan Stoke City verkochte Million Manhoef ontving heeft opgeëist. Dat zou gaan om zo'n 4 miljoen euro.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties