Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse blijft vissen in de Premier League en doet wederom zaken met Brighton

Laatste update:

Via de clubwebsite laat technisch directeur Benjamin Schmedes weten tevreden te zijn over de nieuwe huurdeal. "Het eerste seizoen van Kacper is dusdanig goed bevallen dat wij hem graag nog een jaar aan boord wilden houden. Omdat Kacper er precies hetzelfde in stond en Brighton onze club als een goede omgeving voor zijn ontwikkeling beschouwt, hebben we zijn terugkeer in een relatief vroeg stadium kunnen afronden. Het is mooi dat hij zo het volledige trainingskamp in Oostenrijk kan meemaken", aldus de leidsman.

Ook Kozlowski zelf kijkt uit naar het komende seizoen. "Na het vorige seizoen heb ik direct aangegeven dat ik graag nog een jaar bij Vitesse wilde voetballen. Ik voel me hier thuis, dankzij mijn ploeggenoten, de staf en de andere collega's. En het belangrijkste: ik heb gemerkt dat ik mezelf hier uitstekend kan ontwikkelen. Ik hoop komend seizoen weer mooie stappen te zetten; op persoonlijk vlak, maar ook met het team." Kozlowski is de derde zomeraanwinst voor Vitesse, na de eerdere komst van Mathijs Tielemans (Jong PSV) en Amine Boutrah (Concarneau).

Kozlowski, die volgens Transfermarkt 8 miljoen euro waard is, speelde in het afgelopen seizoen 30 wedstrijden voor Vitesse. Daarin was de rechtspoot goed voor 3 doelpunten en 5 assists. Voor Brighton kwam Kozlowski vooralsnog geen enkel duel in actie. Vorig seizoen huurde Vitesse ook doelman Kjell Scherpen van the Seagulls, maar de boomlange sluitpost is inmiddels begonnen aan een nieuw dienstverband op huurbasis bij SK Sturm Graz. In het seizoen 2021/22 kwam Romaric Yapi transfervrij over van de Premier League-club.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties