Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse-defensie is klaar voor Gimenez: 'Schoppen, heel hard schoppen'

Laatste update:

Feyenoord-spits Santiago Gimenez verkeert in topvorm, al zal hij het veld mogelijk betreden met een flinke jetlag. Na een interlandperiode met Mexico sluit de goaltjesdief deze week pas op vrijdag aan bij de selectie van Arne Slot. Ook reservespits Ayase Ueda had deze week interlandverplichtingen in Japan, waardoor hij waarschijnlijk eveneens niet okselfris is.

Nicolas Isimat-Mirin, Ramon Hendriks en Dominik Oroz zijn de drie meest gebruikte centrumverdedigers bij Vitesse, waarvan twee man het centrale duo gaan vormen in De Kuip. Zij krijgen de ondankbare taak om Gimenez af te stoppen. De Mexicaanse spits was in de eerste acht Eredivisie-wedstrijden al twaalf keer trefzeker.

Hendriks, die door Vitesse wordt gehuurd van Feyenoord, kent Gimenez goed van de trainingen bij zijn broodheer. "Santiago is echt een slimme spits. Hij past zijn loopacties aan de positionering van de verdedigers aan. Hij weet ook exact wanneer hij dicht bij het doel moet staan of juist moet uitzakken. Op die zaken moeten wij inspelen." Toch denkt Hendriks dat hij Gimenez kan stoppen.

"Ik heb ook wel ideeën hoe hem uit te schakelen", gaat de 22-jarige linkspoot verder. "Maar dat ga ik nu niet verklappen, haha. Duidelijk is dat we een-tegen-een-situaties moeten voorkomen. Die kunnen dodelijk zijn. Als je compact staat, dicht bij elkaar, geef je altijd minder kansen weg." Hendriks is al sinds 2017 verbonden aan Feyenoord.

Net als Hendriks kijkt Isimat-Mirin uit naar de duels met Gimenez. "Hij scoort aan de lopende band. Hoe hem af te stoppen? Haha, nou, gewoon schoppen. Gewoon heel hard schoppen. Nee, ik maak een grapje. Haha. We moeten gewoon alles geven. We zullen de beelden goed bestuderen en een strijdplan bedenken."

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse wordt zaterdag om 21:00 uur afgewerkt. Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft de leiding over het duel, dat live te zien is op ESPN 2. Feyenoord hoopt dit weekend als nummer vier aansluiting te vinden bij FC Twente, AZ en koploper PSV. Vitesse kan een driepunter juist goed gebruiken om afstand te nemen van de onderste regionen.

Eredivisie
Feyenoord
4 - 0
Vitesse
Feyenoord - Vitesse:

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties